Hallitus esittäytyy

 

äiti ja mileenaSUVI

Hei! Olen kolmen lapsen äiti Riihimäeltä.  Vuonna 2006 snytyneellä esikoisellani on vasemman käden Erb-Klumpken pareesi. Hänelle tehtiin hermosiirreleikkaus 3 kk iässä Taysissa ja kaksi erilaista leikkausta kuusi vuotiaana sekä kymmenen vuotiaana käden asentoa parantamaan. Hän käy  tällä hetkellä fysioterapiassa kerran kahdessa viikossa ja toimintaterapiassa kerran viikossa. Tyttäreni on hyvin liikkuvainen tapaus ja rakastaa käsitöitä sekä askartelua eikä vasemman käden heikko toiminta hidasta menoa. Toimin  tämän kauden REDyn rahastonhoitajana ja varapuheenjohtajana.

 

johannaJOHANNA

Hei! Olen kahden lapsen äiti. Keväällä 2013 syntyneellä kuopuksellamme on vasemman käden dysmelia. Viisihenkinen perheemme asuu Lohjalla, itse olen kotoisin Turusta. Redyn toimintaan liityin lähes heti vauvan synnyttyä ja tätä kautta saatu vertaistuki on ollut korvaamatonta. Pojallamme ei ole vasemmassa kädessä sormia eikä kämmentä, lisäksi kyynärpäässä on ollut voimakasta liikerajoitusta, jota on korjattu leikkauksella tammikuussa 2014. Toimin tämän kauden REDyn puheenjohtajana.

KERTTU

Minulla on vasemman käden Erbin pareesi, ja hallitukseen minua pyydettiin edustamaan meitä aikuisia erbejä. Toivon, että minusta on apua lapsiperheillekin, Vasen käteni on ollut hyvä apukänny jo yli 61 vuotta, vaikka se on 20 cm oikeaa lyhyempi ja melko taitamaton. Riippuvaa lamppua en pysty vaihtamaan enkä verhoja ripustamaan. Muissa toimissa olen pärjännyt omin avuin.
Erbin pareesin hyviä puolia onkin, että se opettaa kekseliäisyyttä ja sitkeyttä.