Hallitus esittäytyy

jenni ja nelli-sofiaJENNI

Hei! Olen 07/09 syntyneen Nelli-Sofia-tytön ja 12/13 syntyneen Kasper-pojan äiti. Nelli-Sofialla on vaikea, totaalinen oikean käden Erbin Pareesi, joka on leikattu kerran. Terapiat 1-2krt viikossa toimintaterapia, fysioterapia, allasterapia ja ratsastusterapia.Nelli-Sofia on iloinen tyttö, joka käyttää kättään hienosti suuresta rajoituksesta huolimatta! Toimin yhdistyksen puheenjohtajana ja yleisenä puuhamiehenä mm. tapahtumien järjestämisessä ja kaikenlaisessa muussa yhdistystyössä. Vastaan myös pääosin yhteistyöstä muihin yhdistyksiin ja järjestöihin.

 

 

Jaana ja VilmaJAANA

Hei, olen kolmen tytön äiti Kouvolasta. Redyn hallituksessa olen nyt viidettä vuotta mukana, tällä kaudella sihteerin ja jäsenvastaavan roolissa. Keskimmäiselläni jouluna 2010 syntyneellä Vilmalla on vaikea, oikean käden totaalinen Erbin pareesi. Vilmalle on tehty hermosiirtoleikkaus 3.5 kk iässä. Tällä hetkellä Vilmalla pyörii vuoro viikoin fysioterapia sekä toimintaterapia. Vilma on aurinkoinen ja iloinen tyttö, joka keksii kyllä omat tekotapansa , vaikkei oikea käsi täysin toimikkaan.

 

 

Mari ja MoonaMARI

Hei! Olen kahden lapsen äiti Lahdesta. Perheeseemme kuuluvat aviomies Atte, isoveli Aaro (synt. 2010) ja Moona tyttö, joka syntyi 6.6.12. Moonalla on vasemman käden Erbin pareesi. Moonalle tehtiin hermosiirreleikkaus Taysissa 10/12. Tämän leikkauksen tuloksena Moonalle on äskettäin syttynyt olkalihakseen aktiivisuutta ja hauiksen syttymistä odotellaan ja toivotaan vielä.Moona on erittäin tomera ja toimelias perheemme hymytyttö, joka viihtyy hyvin seurassa ja nauttii fysioterapia, kiropraktikko ja osteopaattikäynneistä.

 

äiti ja mileenaSUVI

Hei! Olen kolmen lapsen äiti Riihimäeltä. Perheesemme kuuluu lisäkseni mieheni Toni ja lapset Mileena 04/06, Tobias 04/10 ja Mianna 02/13. Esikoisellani Mileenalla on vasemman käden totaali Erbin pareesi. Mileenalle tehtiin hermosiirreleikkaus 3 kk iässä Taysissa ja 2012 syksynä jänteensiirtoleikkaus ranteeseen Taysissa.Mileena käy fysioterapiassa kerran viikossa ja toimintaterapiassa kerran kahdessa viikossa. Mileena on hyvin liikkuvainen tapaus ja rakastaa kiipeilyä eikä vasemman käden heikko toiminta hidasta menoa. Toimin tämän kauden Redyn rahastonhoitajana ja varapuheenjohtajana.

 

johannaJOHANNA

Hei! Olen kahden lapsen äiti. Keväällä 2013 syntyneellä kuopuksellamme on vasemman käden dysmelia. Nelihenkinen perheemme asuu Heinolassa, itse olen kotoisin Turusta. Redyn toimintaan liityin lähes heti vauvan synnyttyä ja tätä kautta saatu vertaistuki on ollut korvaamatonta. Tämä on kolmas kauteni Redyn hallituksessa. Pojallamme ei ole vasemmassa kädessä sormia eikä kämmentä, lisäksi kyynärpäässä on ollut voimakasta liikerajoitusta, jota on korjattu leikkauksella tammikuussa 2014.

KERTTU

Minulla on vasemman käden Erbin pareesi, ja hallitukseen minua pyydettiin edustamaan meitä aikuisia erbejä. Toivon, että minusta on apua lapsiperheillekin, Vasen käteni on ollut hyvä apukänny jo yli 61 vuotta, vaikka se on 20 cm oikeaa lyhyempi ja melko taitamaton. Riippuvaa lamppua en pysty vaihtamaan enkä verhoja ripustamaan. Muissa toimissa olen pärjännyt omin avuin.
Erbin pareesin hyviä puolia onkin, että se opettaa kekseliäisyyttä ja sitkeyttä. Olen vielä työelämässä, tosin jo puolikkaana kolme viime vuotta. Olen hallituksen uusi jäsen ja odotan innostuneena, mitä toimintaa kehitämme.

JENNY

SUVI

HELENA