Liity jäseneksi

REDY ry on valtakunnallinen yhdistys. Järjestämme kolme valtakunnallista tapahtumaan vuoden aikana, joista yksi järjestetään vuosikokouksen yhteydessä. Lisäksi yhdistys tukee jäsenten järjestämiä pienempiä tapaamisia.

Tietosuojaseloste 2018

Yhdistykseen voi liittyä yli 15-vuotias henkilö, joka kuuluu johonkin REDy ry:n kolmesta vammaryhmästä. Jos lapsi on alle 15-vuotias jäsenasioita hoitaa hänen huoltajansa.

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa yksityinen henkilö tai yritys, joka haluaa kannattaa yhdistyksen toimintaa.

Varsinaiset jäsenet: 26€
Kannatusjäsenet (yksityishenkilö): 34€
Kannatusjäsenet (yritykset): 85€

Toimintansa yhdistys rahoittaa jäsenmaksuilla ja avustuksilla. Myös jotkut yritykset ovat välillä tukeneet paikallistoimintaa.
Jäsenmaksut laskutetaan vuosittain Invalidiliiton toimesta, yleisesti maaliskuun aikana.

Tukiperhetoiminnalla halutaan vaikutta siihen, että vertaistukea tarvitsevat saisivat jakaa kokemuksiaan saman kokeneiden kanssa.

Tule mukaan toimintaan!

Varsinainen jäsen on diagnosoitu henkilö. Jos tämä henkilö on alle 15 – vuotias täytäthän jäsenen kaavakkeen ja myös erikseen lähetettävän huoltajan kaavakkeen. HUOM! Tiedotuksemme on siirtynyt sähköiseen muotoon vuoden 2018 huhtikuussa, joten täytäthän huolellisesti myös sähköpostiosoitteesi. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia! Jäseneksi liittymisen käsittelyssä voi kulua aikaa, sillä yhdistyksen sääntöjen mukaisesti jokainen uusi jäsen hyväksytään hallituksen kokouksessa.

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa joka haluaa tukea REDY ry:n toimintaa.

Diagnosoidun jäsenen tai kannattajajäsenen tiedot:

  Jäsentyyppi (pakollinen)

  Diagnoosi (*)

  Sukunimi (*)

  Etunimi (*)

  Syntymäaika (*)

  Osoite(*)

  Postinumero (*)

  Paikkakunta (*)

  Sähköposti (*)

  Puhelinnumero

  HUOM! Diagnosoidun tiedot ja huoltajan tiedot tulee lähettää omista ”lähetä” painikkeistaan jotta lähtevät molemmat eteenpäin, kyseessä on kaksi erillistä lomaketta!

  Alle 16-vuotiaan diagnosoidun jäsenen huoltajan tiedot:

   Lapsen nimi(*)

   Sukunimi(*)

   Etunimi(*)

   Syntymäaika(*)

   Osoite(*)

   Postinumero(*)

   Paikkakunta(*)

   Sähköposti(*)

   Puhelinnumero

   HUOM! Diagnosoidun tiedot ja huoltajan tiedot tulee lähettää omista ”lähetä” painikkeistaan jotta lähtevät molemmat eteenpäin, kyseessä on kaksi erillistä lomaketta!