Liity jäseneksi

REDY ry on valtakunnallinen yhdistys. Valtakunnallinen tapaaminen järjestetään yleensä vuosikokouksen yhteydessä, lisäksi yhdistyksellä on myös paikallistoimintaa.

Yhdistykseen voi liittyä yli 16-vuotias henkilö, joka kuuluu johonkin REDY ry:n kolmesta vammaryhmästä. Jos lapsi on alle 16-vuotias jäsenasioita hoitaa hänen huoltajansa.

Kannatusjäseksi voi liittyä kuka tahansa yksityinen henkilö tai yritys, joka haluaa kannattaa yhdistyksen toimintaa.

Varsinaiset jäsenet: 26€
Kannatusjäsenet (yksityishenkilö): 34€
Kannatusjäsenet (yritykset): 85€

Toimintansa yhdistys rahoittaa jäsenmaksuilla ja avustuksilla. Myös jotkut yritykset ovat välillä tukeneet paikallistoimintaa.

Tukiperhetoiminnalla halutaan vaikutta siihen, että vertaistukea tarvitsevat saisivat jakaa kokemuksiaan saman kokeneiden kanssa.

Tule mukaan toimintaan!

Varsinainen jäsen on diagnosoitu henkilö. Jos tämä henkilö on alle 16 – vuotias täytäthän jäsenen kaavakkeen ja myös erikseen lähetettävän huoltajan kaavakkeen. HUOM! Tiedotuksemme on siirtymässä sähköiseen muotoon vuoteen 2014 mennessä, joten täytäthän huolellisesti myös sähköpostiosoitteesi.Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia!

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa joka haluaa tukea REDY ry:n toimintaa.

Diagnosoidun jäsenen tai kannattajajäsenen tiedot:

Jäsentyyppi (pakollinen)

Diagnoosi (*)

Sukunimi (*)

Etunimi (*)

Syntymävuosi (*)

Osoite(*)

Postinumero (*)

Paikkakunta (*)

Sähköposti (*)

Puhelinnumero

HUOM! Diagnosoidun tiedot ja huoltajan tiedot tulee lähettää omista ”lähetä” painikkeistaan jotta lähtevät molemmat eteenpäin, kyseessä on kaksi erillistä lomaketta!

Alle 16-vuotiaan diagnosoidun jäsenen huoltajan tiedot:

Lapsen nimi(*)

Sukunimi(*)

Etunimi(*)

Syntymävuosi(*)

Osoite(*)

Postinumero(*)

Paikkakunta(*)

Sähköposti(*)

Puhelinnumero

HUOM! Diagnosoidun tiedot ja huoltajan tiedot tulee lähettää omista ”lähetä” painikkeistaan jotta lähtevät molemmat eteenpäin, kyseessä on kaksi erillistä lomaketta!